go-with-golazo-neg

Deze 11 ultieme tips brengen je een stapje dichter bij de finish!

CMUrbanWalk

Zondag 17 maart trek jij je wandelschoenen aan voor de CM Urban Walk Mechelen. Met deze elf tips brengen wij je een stapje dichter bij de finish. 

1. Afhalen deelnemersbadge

Op vertoon van je e-ticket kan je op zondag 17 maart je deelnemersbadge afhalen aan de inschrijvingszone op de Grote Markt. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox of passeer de dag zelf even langs de helpdesk. Ben je ingeschreven via een groep? Volg dan de instructies van de groepsverantwoordelijke.

2. Start in waves

Het is belangrijk dat je je zondag houdt aan je gekozen tijdsslot. Dit staat vermeld op je e-ticket. In een vroegere of latere wave starten is jammer genoeg niet mogelijk. Hierdoor willen we wachtrijen vermijden en kan je in alle comfort de verschillende locaties ontdekken.

3. Openingsuren locaties

Neem zondag je tijd om Mechelen te ontdekken. Hou wel rekening met de openingsuren van alle locaties, die zijn aangepast aan de eerste en laatste startwave. Je vindt ze op de achterkant van je badge of de website.

4. Bereikbaarheid

We raden aan alle deelnemers aan om te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het evenement te komen. Bekijk hier de bereikbaarheidsinformatie. Ter info: de Grote Markt ligt op een tiental minuten stappen van het station Mechelen Nekkerspoor.

5. Kan ik mij ter plaatse nog inschrijven? Mag mijn hond meewandelen? …?

Antwoorden op al je vragen over de CM Urban Walk Mechelen vind je in de veelgestelde vragen!

6. Hou je aan de verkeersregels

Het parcours is volledig bepijld maar niet helemaal verkeersvrij. Hou je dus steeds aan de gangbare verkeersregels.

7. Locaties

Het AFAS Stadion, Hotel Martin’s Patershof en het Stadhuis… We verrassen jullie zondag met maar liefst 19 toplocaties! Ontdek hier het volledige parcours.

8. Jouw portie Arla Skyr

Onderweg, ter hoogte van het AFAS Stadion, kan je genieten van een lekkere portie Arla Skyr. Rijk aan eiwitten, 100% natuurlijk en 0% vet. Klinkt niet slecht toch?

9. DeelnamepakketEnkel op vertoon van de bonnetjes die je bij je deelnemersbadge ontvangt, krijg je het volledige deelnamepakket. Hou deze goed bij tijdens de wandeling! Naast Arla Skyr kan je ook genieten van:

  • Een verfrissende Maneblusser bij brouwerij Het Anker
    • Geen zorgen we voorzien ook een non-alcoholisch alternatief 😉
  • Een mini appelflap bij Thomas More – Campus Kruidtuin
  • Een Mechels Maantje

Vergeet ook zeker je souvenir niet! Aan de finish krijg je een leuke CM Urban Walk Mechelen magneet.

10. Herbruikbare bekers

Let’s go green! Je dorst lessen onderweg? We voorzien geen wegwerpbekertjes aan de rustposten van de CM Urban Walk Mechelen. Je kan er natuurlijk wel je eigen drinkbus of herbruikbare beker bijvullen met water. Nog op zoek naar een groen alternatief? Koop ter plaatse (op de Grote Markt) een handige opvouwbare beker voor maar € 3 aan de Helpdesk.

11. Have fun!

Misschien wel de beste tip die we je kunnen meegeven. Vergeet vooral niet te genieten tijdens de wandeling! Maak er samen met je medewandelaars een onvergetelijke dag van.

PROGRAMMA

Vanaf 8u: afhalen groepspakket08u30 – 11u30: start in waves17u00: finish laatste deelnemer

Deel dit bericht